Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Fanúšikovia v ŠOKU: Bagárová zrušila najväčší koncert... Lístky si nakúpili tisícky ľudí!

Monika Bagárová Zobraziť galériu (2)
Monika Bagárová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Mal to byť vrchol jej doterajšej hudobnej kariéry a namiesto toho... Nebude NIČ! Speváčka Monika Bagárová už mesiace dozadu avizovala, že chystá veľkolepý koncert. Ten sa mal konať v pražskej O2 aréne, ktorú už trikrát vypredala napríklad aj Dara Rolins. Túto udalosť Monika nazvala symbolicky "Vysnená" a niet sa čo čudovať. O tom, že túto arénu vypredá, sníva takmer každý umelec na Slovensku či v Česku. Koncert však musel byť zrušený...

Do vytúženého koncertu už zostávali iba štyri mesiace - konať sa mal 12. septembra. V pondelok dopoludnia však speváčka zverejnila príspevok, ktorý mnohých šokoval. Oznámila, že v O2 aréne napokon nevystúpi a pre zrušenie sa podľa všetkého rozhodla ona sama. A podľa jej slov na to mala rovno niekoľko dôvodov. 

Galéria: Galéria Monika Bagárová

Za tento nečakaný krok sa na úvod ospravedlnila. „Som každému z vás, ktorí ste sa na koncert tešili, vďačná. Našlo sa vás niekoľko tisíc a ja vám za to z celého srdca ďakujem. Verím, že sa spolu stretneme na ďalších akciách, ktoré pre vás nachystám, aj keď budú komornejšie," napísala krásna speváč na sociálnej sieti Instagram a potom prišla k vysvetľovaniu svojich dôvodov, hoci neuviedla nič úplne konkrétne. 

Monika Bagárová
Zobraziť galériu (2)
Monika Bagárová  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Toto rozhodnutie som urobila z mnohých dôvodov, ktoré sú pre mňa zásadné a myslím, že bude stačiť, keď poviem, že aj ja som človek, ktorý má city, je zraniteľný a v neposlednom rade chce byť sám sebou," napísala Bagárová, no a z toho, čo hovorí, to vyznieva tak, akoby bola do niečoho nasilu tlačená. 

„Všetko čo robím, robím s radosťou a snažím sa ju odovzdávať ďalej. Bohužiaľ... Ale z môjho Vysneného koncertu sa mi radosť začala vytrácať, až úplne zmizla. Robiť čokoľvek bez radosti nedáva zmysel mne, iste ani vám. Dúfam, že mi moje rozhodnutie odpustíte," dodala Monika, ktorá svojim fanúšikom zároveň odkázala, že všetci, ktorí si zakúpili lístky, dostanú svoje peniaze späť v plnej výške. 

Viac o téme: Monika BagárováKoncert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu