Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Sexi misska ukázala svoju figúru v plnej paráde: Tomuto telu neodolal ani slávny športovec!

Olivia Culpo Zobraziť galériu (2)
Olivia Culpo (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká modelka a influencerka Olivia Culpo (31) prežíva krásne obdobie svojho života. V plnom prúde sú totiž prípravy na jej svadbu a okrem toho sa jej darí aj v pracovnom živote, keďže sa spojila so známou značkou Montce, s ktorou predstavila vlastnú kolekciu plaviek. Tie ukázala v najnovšom príspevku na sociálnych sieťach a spolu s nimi predviedla aj dokonalú figúru.

Culpo sa preslávila v roku 2012, kedy okrem domácej súťaže krásy získala aj titul Miss Universe. Následne sa stala jednou z najznámejších modeliek sveta a v súčasnosti sa venuje sociálnym sieťam, kde má množstvo fanúšikov. Len na Instagrame ju sleduje viac ako 5 miliónov ľudí a jej popularitu sa rozhodla využiť aj spoločnosť Montce.

Olivia Culpo
Zobraziť galériu (2)
Olivia Culpo  (Zdroj: SITA)

Tá sa špecializuje na výrobu plaviek a s touto značkou spojila sily práve Culpo, ktorá tak má vlastnú kolekciu plaviek. Tie predviedla na sociálnej sieti TikTok a okrem toho ukázala aj svoju dokonalú postavu, ktorú ocenilo množstvo fanúšikov.

V poslednom období tak prežíva úžasné obdobie. Okrem pracovných úspechov sa jej darí aj v súkromnom živote, keďže sú v plnom prúde prípravy na jej svadbu. Počas minulého roka ju totiž o ruku požiadal jej partner - slávny hráč amerického futbalu Christian McCaffrey, s ktorým sa dala dokopy v roku 2019.

Viac o téme: Olivia Culpo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu