Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ďalšie šokujúce proroctvo Baby Vangy: Veštba slepej jasnovidky o klíme vyvoláva hrôzu

Baba Vanga
Baba Vanga (Zdroj: Youtube/AnotherLife2Time csatornája)

LONDÝN - Slepá jasnovidka Baba Wanga urobila niekoľko desivých predpovedí na rok 2024. Jedna z nich sa vraj teraz naplnila. Čo s tým má spoločné aktuálna poveternostná situácia, si môžete prečítať tu.

Proroci, veštci, záhadní liečitelia a údajní cestovatelia v čase boli pre ľudí vždy fascinujúci. Čo prinesie budúcnosť? Mnoho ľudí si kladie túto otázku sčasti zo zvedavosti a sčasti z obáv o budúcnosť. Tá, ktorá sa rok čo rok dostáva na titulky so svojimi niekedy desivými predpoveďami, je Baba Vanga. Hoci slepá jasnovidka zomrela pred viac ako 25 rokmi, jej proroctvá údajne siahajú až do roku 5079. Bulharka urobila aj dosť desivé predpovede na rok 2024, ktoré sa vraj už naplnili. Je to však v skutočnosti tak?

Šokujúci pohľad na Dubaj: Za jediný deň spadlo viac zrážok ako inokedy za rok (Zdroj: Profimedia)

Baba Vanga predpovedala prírodné katastrofy na rok 2024

Baba Vanga v minulosti predpovedala niekoľko strašidelných svetových udalostí vrátane 11. septembra, pandémie koronavírusu a Brexitu. Navyše, slepá jasnovidka už videla prichádzať niektoré z najväčších prírodných katastrof. Ani pred smrťou nemala Baba Vanga na rok 2024 pre ľudstvo dobré správy, ako sa v súčasnosti dočítate v britskom Mirrore. Baba Vanga vo vízii tvrdí, že videla hrozné poveternostné udalosti a prírodné katastrofy.

Sú súčasné poveternostné udalosti dôvodom na obavy?

A vraj nás už dostihli, vysvetľuje britský online portál. Preto súčasná poveternostná situácia v Európe viedla niektorých ľudí k presvedčeniu, že znepokojujúce klimatické predpovede Baby Vangy na rok 2024 sa už naplnili. Silné búrky zasiahli vo štvrtok nielen Nemecko, ale aj Veľkú Britániu. Hovorí sa, že búrky, ktoré zneli „ako keby vybuchla bomba“, spôsobili, že mnohí Briti sa prebudili uprostred noci. Búrky a silné dažde spôsobili škody. Zaplavené boli ulice, museli evakuovať ľudí, nastali prerušenia prevádzky na letiskách a v železničnej doprave. V nemeckom údolí Ahr priniesli masy vody zlé spomienky na povodňovú katastrofu z roku 2021, aj keď búrka bola tentokrát oveľa miernejšia.

Baba Vanga varovala pred zmenou obežnej dráhy

Baba Vanga vo svojej predpovedi varovala pred zmenou obežnej dráhy, ku ktorej zvyčajne dochádza počas dlhého časového obdobia. Ak sa to však stane v krátkom čase, môže to spôsobiť problémy, ako je narušenie klímy a zvýšenie úrovne radiácie, vysvetľuje Mirror s odvolaním sa na údajné proroctvo Baby Vangy.

Dobrou správou je, že napriek nedávnym silným búrkam sa v Európe nevyskytla žiadna ďalšia prírodná katastrofa. Čo však prinesie leto, sa ešte len uvidí.

Nie všetky proroctvá sú negatívne

Mimochodom, nie všetky predpovede na rok 2024 boli zlé. Jasnovidka hovorila aj o „drastickom vývoji“ v systéme zdravotnej starostlivosti. V skutočnosti už existuje niekoľko nových vakcín, ktoré môžu v budúcnosti zachrániť životy. Najnovší príklad: Vedci z Oxfordskej univerzity, Inštitútu Francisa Cricka a University College London v súčasnosti pracujú na vakcíne proti rakovine pľúc.

Aké spoľahlivé sú predpovede Baby Vangy?

Takéto predpovede nie sú fakty, zvyčajne sú formulované vágne a neposkytujú žiadne presné informácie o časoch a miestach – aj keď mnohé z výrokov Baby Vangy možno interpretovať ako pravdivé a niektoré z nich majú paralely so skutočnými udalosťami. Ako všetky proroctvá, sú len možnými variantmi blížiacej sa budúcnosti a nie zaručenými udalosťami. Navyše neexistujú žiadne vedecké dôkazy o tom, že by ľudia mohli vidieť do budúcnosti. Preto by sa s proroctvami, ako sú tie, ktoré urobila Baba Vanga, malo vždy zaobchádzať opatrne.

Viac o téme: ProroctvoBaba Vanga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu